بازدید معاون پژوهشی دانشگاه پیام نورکشور از دانشگاه پیام نور مرکز اوز دکتر كريمي معاون پژوهشي دانشگاه پيام نور دربازديد از مركز اوز خبرداد
توسعه كارآفريني و فناوري هاي نوين در دانشگاه پيام نور

مديركل نوآوري وزارت ارتباطات و معاون پژوهشي دانشگاه پيام نور كشور از زيرساخت هاي دانشگاه پيام نور اوز (بزرگترين دانشگاه خير ساز كشور) بازديد كردند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور استان فارس، پس از بازديد از ساختمان هاي آموزشي،آزمايشگاهي وكارگاهي،فرهنگي و ورزشي،خوابگاه ها و ساير امكانات منحصر به فرد دانشگاه پيام نور اوز، راه اندازي مركز توسعه كسب وكارهاي نوپا وپايدار در دانشگاه پيام نور مورد بحث وبررسي قرار گرفت.
دراين نشست، دكتر احمديان مديركل نوآوري و سرمايه گذاري وزارت ارتباطات ، دكتر كريمي معاون پژوهشي دانشگاه پيام نوركشور، دكتر حاجي حسيني مديركل كارآفريني دانشگاه پيام نور، دكتر صيف رئيس دانشگاه پيام نوراستان فارس، مهندس سهرابي مدير كل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان فارس و منصورفقیهی نژاد ، محمد محمودی ، هدایت اله نامی ،ساسان پیرزاد،راهپیما معاون سیاسی بخشداری ،مسولین دانشگاه پیام نور استان فارس حضور داشتند.
دكتر صيف رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس درابتداي اين نشست، با بيان اينكه دانشگاه پيام نور اوز بزرگترين دانشگاه خيرساز كشور است،پتانسيل هاي اين مركز دانشگاهي را براي ايجاد مركز فناوري هاي نوين دانشگاه مناسب عنوانکرد .
دكتر كريمي معاون پژوهشي دانشگاه پيام نور كشور نيز با بيان اينكه ظرفيت سنجي مراكز وواحدهاي كشور و رايزني با وزارت ارتباطات براي ايجاد مراكزتوسعه كسب وكارهاي نوپا وپايدار در دستور كار دانشگاه پيام نور قراردارد،اظهارداشت: قطعا مركز اوز جزو اولويت هاي ما براي راه اندازي اين مراكز خواهد بود.
وي اضافه كرد: بايستي با توان بيشتر به سمت كارآفريني و فناوري هاي نوين گام برداريم.
دكتر احمديان،مديركل دفتر نوآوري وحمايت از سرمايه گذاري وزارت ارتباطات نيزدر ادامه اين نشست،پتانسيل هاي موجود در دانشگاه پيام نور اوز كه با همراهي و همت خيرين انجام شده است، را زمينه مناسبي براي توسعه كسب وكارهاي جديد دراين مركز دانشگاهي عنوان كرد.
منصور فقيهي نژاد باني خير و نماينده خيرين دانشگاه پيام نور اوز نيز اظهارداشت: دانشگاه پيام نور اوز از سال 74 فعاليت خود را با همراهي و پشتوانه خيرين ونيكوكاران اين شهر آغاز كرده است.
وي افزود: خيرين و هيئت امنا دانشگاه براي راه اندازي مركزفناوري و توسعه كسب وكارهاي نوين دانشگاه هر گونه همكاري خواهند داشت.
دكتر مقتدري رئيس دانشگاه پيام نور اوز هم با بيان اينكه از ديرباز خيرين حامي وپشتوانه اين دانشگاه بوده اند، اظهارداشت: درحال حاضر 33 رشته كارشناسي و 4 رشته كارشناسي ارشد دراين دانشگاه داير است.
وي با اشاره به توان علمي بالاي دانشجويان پيام نوراظهارداشت: فارغ التحصيلان دانشگاه پيام نور اوز سهم به سزايي از پذيرفته شدگان آزمون هاي استخدامي و آزمون وكالت در منطقه لارستان دارند.