افزایش میزان تسهیلات قرض الحسنه شهریه دانشجویان پیام نور

معاون اداري مالي دانشگاه پيام نور از انعقاد تفاهم نامه با سه بانك عامل جهت ارائه تسهيلات قرض الحسنه به دانشجويان دانشگاه پيام نور خبرداد.

حسن عليزاده تصريح كرد: قرارداد با اين بانك ها نسبت به سال گذشته افزايش پيدا كرده و خوشبختانه با سه بانك عامل قرارداد منعقد كرديم.

براساس اين تفاهم نامه دانشجويان مي توانند تسهيلات با كارمزد 1.4 درصد دريافت كنند.

بازپرداخت اين تسهيلات براي برخي 6 ماهه و براي عده اي نيز تا پايان مدت تحصيل است.

معاون اداري، مالي و عمراني دانشگاه پيام نور با اشاره به اينكه دانشجويان دانشگاه پيام نور مي توانند براي كل مقطع تحصيلي تسهيلات با كارمزد پايين دريافت كنند، خاطرنشان كرد: دانشجويان فرصت دارند تا پايان تحصيل، اقساط وام بانكي خود را پرداخت نمايند و هدف اصلي دانشگاه پيام نور اين است كه دانشجوي به خاطر مشكل مالي از تحصيل محروم نماند.

عليزاده تصريح كرد: علاوه بر اين بانك ها، بنياد علوي، بنياد حاميان تحصيلي نيز خدمات براي دانشجويان ارائه مي كند و دانشجويان شاهد و ايثارگر نيز از پرداخت شهريه معاف هستند