اطلاعیه ویژه دانشجویان اتباع خارجی سازمان ملی مهاجرت برای دانشجویان اتباع خارجی شاغل به تحصیل اطلاعیه ای صادر کرد
به اطلاع دانشجویان محترم تبعه خارجی می رساند بر اساس اعلام سازمان ملی مهاجرت در خصوص ثبت نام این دسته از دانشجویان در سامانه سهما به منظور بهره مندی از خدمات اداری ، مشمولین دارای مدارک اقامتی (داشتن شناسه یکتا الزامی است ) می بایست با مراجعه به سامانه www.migrationorg.ir نسبت به ثبت اولیه اطلاعات اقدام نمایند.
▫️ ضمنا دانشجویانی که فاقد شناسه یکتا می باشند با مراجعه به دفاتر خدمات اقامت و اشتغال اتباع خارجی در سطح استان (۱۱ دفتر در شیراز و دفاتر جهرم ،کوار ،لارستان ) و با ارائه اسناد و مدارک اقامتی و هویتی معتبر از قبیل گذرنامه یا روادید تحصیلی می توانند با شرکت در طرح متناظر با اقامتشان و پس از احراز هویت بیومتریک به همراه خانواده، شناسه یکتا دریافت نمایند.
فايلها
اتباع.jpg 111.133 KB